In slechts zeven maanden tijd bouwde Swolgenaar Timmie Groetelaers, alias Dj Timmie Tirol – De Kleinste Dj van Europa, met zijn video’s op TikTok een achterban van meer dan 30.000 volgers op. Een zogenaamde autoklepfilmpje leverde hem zelfs al 1,2 miljoen views op.

Gekste filmpjes

Op 6 maart van dit jaar stond de kleinste DJ van Europa, met een lengte van 1.25 meter, nog voor radio 538 op Das Coen und Sander Fest in De Jaarbeurs in Utrecht. Twee dagen later op het Winterzonfestival in Venlo. En toen was het afgelopen, de Corona brak uit en er waren geen optredens meer. Timmie: ’’Toen ben ik begonnen met TikTok en het gaat super goed. Ik maak de gekste filmpjes, dat mijn vriendengroep zelfs zegt van Timmie gej ziet ga nie wies haha”.

Stef Classens

Bij Jamin in Venray heb ik er een paar opgenomen, verder met niemand minder dan Ronnie Ruysdael, de voormalig leadzanger van De Sjonnies, en met zanger Stef Classens uit Veulen. Hij won in 2014 de derde editie van het programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland en eindigde dit jaar als tweede in The Voice of Holland. De zanger heeft onlangs een Engelstalige uitvoering gemaakt van het liedje Hald mich ’s vas van Neet oét Lottum.