Sid Mulder uit Sevenum is op 8 november 2018 op 17-jarige leeftijd veel te vroeg aan kanker overleden. Twee jaar na het overlijden van Sid, hebben de ouders een inzamelingsactie op touw gezet. De ouders hopen met de doneeractie een mooi bedrag op te halen voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.
 
Sporters
 
’’Wij hebben als ouder steeds sterker het gevoel dat we iets willen doen om zoveel mogelijk andere ouders dit leed te besparen. Het idee leeft al langer om middels een sportieve dag, samen met sporters waar Sid grote fan van was, geld in te zamelen voor onderzoek tegen kinderkanker in het Prinses Maxima Centrum. Helaas heeft Corona daar een stokje voor gestoken. Wij willen onderzoek tegen kinderkanker in het prinses Máxima centrum een financiële boost geven’’, aldus de ouders.
 
Max
 
Sid genoot van de races van Max Verstappen. Ook bij de Jumbo in Sevenum wisten zijn collega’s dat hij groot fan was van formule1, dus werd er regelmatig een formule1 tijdschrift cadeau gedaan. Of de raceauto van Max. Sid was blij verrast dat hij deze in een heftige periode cadeau kreeg. ‘’Zij hebben hem zo goed gesteund. Iedere maand van een andere afdeling een kaart en af regelmatig kwamen er cadeautjes voorbij. Zo lief allemaal. Een petje met de handtekening van Max was ook een mooi cadeau van een oom en tante. Zijn enthousiasme wordt nog iedere keer enorm gemist. En daarom gaan we nog even door met onze inzameling voor het Prinses Maxima Centrum. Want ieder kind gun je toch een raceweekend. We hopen op 15 januari, dat is Sid zijn geboortedag, een mooi bedrag naar Utrecht te mogen brengen’’.
 
Doneren
 
De inzamelingsactie loopt boven verwachting goed. De teller staat al 4088 euro in één week tijd. Maar dat kan altijd nog een beetje meer worden. Mensen die het kunnen missen en willen doneren kunnen dat doen op rekening: NL68 INGB 0441143350 op naam van S.W.M Mulder.