Het is deze zomer voor het eerst mogelijk om bij Attractiepark Toverland in Sevenum te overnachten. Het parkeerterrein dat grenst aan de houten achtbaan Troy wordt namelijk omgetoverd tot het ‘Pop-Up Summer Camp’. Bezoekers kunnen zelf een camper, caravan of tent meenemen of een reeds ingerichte tent huren. Een bezoek aan deze unieke tijdelijke camping is inclusief toegang tot Toverland.

Inclusief elektriciteit en sanitair

Het Pop-Up Summer Camp biedt circa 120 staanplaatsen voor caravans, campers en tenten. Daarnaast is het mogelijk om een 2, 4 of 6-persoonstent die reeds is ingericht te huren. De camping beschikt over elektriciteit en sanitaire voorzieningen. “Door het Pop-Up Summer Camp kunnen onze bezoekers nóg langer van de magie van Toverland genieten”, vertelt Miriam Derickx-Linders, Projectleider Pop-Up Summer Camp. “Na een heerlijke dag in het attractiepark overnachten ze op een unieke locatie nabij onze houten achtbaan Troy. Met vervolgens nóg een dag Toverland voor de boeg is een ontspannen vakantie gegarandeerd.”

Reserveren

Het is noodzakelijk om van tevoren een plekje op het Pop-Up Summer Camp te reserveren. Ook voor abonnementhouders van Toverland zijn er speciale voordelige arrangementen beschikbaar.

Het Pop-Up Summer Camp is geopend van 11 juli tot en met 23 augustus.