Hospice d’n Doevenbos in Horst heeft nieuwe terrasstoelen. Alle berichten in de media heeft niet alleen een mooi inzamelingbedrag bij elkaar gebracht, maar er ook voor gezorgd dat Sijben Outdoor uit Roermond het Hospice veertien nieuwe stoelen schenkt. Ook Timmermans Tuinmeubelen, met een vestiging in Horst, trok zich het lot aan van het Hospice, en levert vier dezelfde stoelen voor een mooi vriendenprijsje. 

Hartverwarmend

Dieven gingen begin vorige maand bij meerdere gastenkamers met zo’n tien degelijke rieten tuinstoelen aan de haal, die ooit waren geschonken door De stichting Vrienden van Hospice d’n Doevenbos. Dat het bericht over de gestolen stoelen zijn effect niet gemist heeft blijkt wel. De solidariteit is hartverwarmend. 

Opbrengst

Mirjam Verbruggen uit Horst startte gelijk een inzamelingsactie. De opbrengst van de actie overtreft nu met bijna 2.275 euro het minimale streefbedrag van 500 dat ze in gedachten had. Het bedrag is inmiddels overgemaakt en gaat volgens Mirjam naar stichting Vrienden van Hospice d’n Doevenbos.