Het miniorentoernooi van Wittenhorst voor jeugdteams van de onder 10 heet vanaf nu het Dirk Marcellis Tournament. Op woensdag 14 juli onthulden Dirk Marcellis en Ron van den Bekerom de nieuwe naam van het top onder-10-toernooi dat jaarlijks op het sportpark van Wittenhorst wordt gehouden.
 
Ambassadeur
 
Dirk Marcellis deed zijn eerste voetbalervaring op in de jeugd van Wittenhorst. Via de jeugd van VVV-Venlo en PSV kwam Dirk in het betaald voetbal terecht. Hij speelde voor PSV, AZ, NAC en PEC Zwolle. Bij deze laatste club beëindigde Dirk in september 2018 zijn loopbaan. In al die jaren is er contact gebleven tussen Wittenhorst en Dirk én daarmee kreeg Dirk voor Wittenhorst een ambassadeursrol. Nu heeft dit dus geresulteerd in de nieuwe naamgeving van het top onder-10-toernooi. 
 
Internationaal deelnemersveld
 
De eerste editie van het toernooi vindt plaats op zaterdag 28 augustus. Het Dirk Marcellis Tournament heeft een aansprekend deelnemersveld. Naast Nederlandse clubs als PSV, Feyenoord en VVV-Venlo, zijn er ook teams uit Duitsland en België aanwezig. Met clubs als Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund en Club Brugge belooft het een fantastisch toernooi te worden. 
 
(Foto: RKsv Wittenhorst)
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com