Zangeres Nienke Wijnhoven uit Horst wordt de eerste ambassadeur van de stichtingen ‘Bleumkes vaan geluk’ en ‘Momentjes vaan geluk’.

Bleumkes vaan Geluk bestaat inmiddels alweer anderhalf jaar en de initiatiefnemers Miranda Hermkens en Stephanie van Rensch bezoeken hierbij wekelijks diverse alleenstaande en eenzame ouderen om ze te verrassen met een bloemetje. Sinds kort is er een tweede stichting opgericht. Momentjes vaan Geluk is een contactbureau in de breedste zin van het woord en ook opgericht voor de alleenstaande/eenzame ouderen in Horst aan de Maas. Hierbij gaat men voor een oudere op zoek naar een maatje, vriend(in) of, indien gewenst, een partner. Ze gaan met hart en ziel op zoek naar twee ouderen die verschillende momentjes van geluk met elkaar willen delen.

Ambassadeur

Vanaf vandaag is Nienke Wijnhoven aan deze stichtingen verbonden middels het ambassadeurschap. “Nienke draagt de ouderen in Horst aan de Maas een warm hart toe en wij zijn supertrots dat we ze als ambassadrice voor onze beide stichtingen mogen verwelkomen”, aldus  Hermkens en Van Rensch.