Wendy van Dijk (19) uit Horst is hét TopTalent 2021 van Gilde Opleidingen. Dit is de jaarlijkse titel voor de mbo-student die tijdens zijn stage met een bijzondere prestatie het verschil maakt. 

Ambitieuze vakvrouw

Voor het zevende jaar koos Gilde Opleidingen hét TopTalent van Gilde Opleidingen. Normaal gesproken vindt de uitreiking van TopTalent plaats tijdens een groots event in een bomvolle theaterzaal maar vanwege de corona kon dit niet doorgaan. Toch was maandag 22 november een feestelijke dag bij Gilde Opleidingen. Overdag werden de 16 studenten, genomineerd door hun stagebedrijven, aan de tand gevoeld door de 8-koppige jury. Wendy stak er met kop en schouders bovenuit, omdat ze een echte ambassadrice voor het technische vak én voor Gilde Opleidingen is. De jury noemt haar een authentieke en ambitieuze vakvrouw. 

Ambassadeursgala

Afgelopen maandag werd hét TopTalent Wendy thuis verrast met veel spektakel. Daarnaast ontving ze een cheque van 2000 euro waarmee ze haar talent nog verder kan ontwikkelen. Wendy was er helemaal van ondersteboven; “Het is een verrassing waarmee ik heel blij ben. Ik heb er gewoon geen woorden voor.” Wendy volgt bij Gilde Creatie & Design College de BBL-opleiding Werkvoorbereider Meubelindustrie / (Scheeps)interieurbouw in Venlo. Ze werd door haar stagebedrijf Frank Cox Meubelmakerij & Interieurbouw genomineerd, omdat ze zich vastbijt in projecten en altijd bereid is te helpen. Ze vindt werken met haar handen in de techniek leuk en heeft een enorme drive. Dat maakt haar een échte uitblinker. Wendy vertegenwoordigt Gilde Opleidingen tijdens het Ambassadeursgala van de MBO Raad op 16 mei 2022. Daar strijdt ze met andere mbo-ambassadeurs om de titel Landelijk Ambassadeur mbo.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com