Vooral in deze tijd waarin steeds meer eenpersoonshuishoudens bestaan kan eenzaamheid de kop opsteken. Daarom hebben enkele dames vol enthousiasme momenteel het initiatief opgepakt om een kerstdiner te organiseren voor mensen die op beide dagen alleen zijn en juist dan nergens kunnen aanschuiven. Het diner, onder de noemer “Eet mee”, vindt op 2e kerstdag plaats in het Huis van de Wijk en de hal van De Twister in de Norbertuswijk.
 
Verbinden
 
‘Verbinden’ is één van de kernwoorden voor 800 jaar Horst aan de Maas. Daar past dit kerstdiner, dat is bedoeld voor inwoners uit alle kernen van de gemeente Horst aan de Maas, naadloos bij. Er is plaats voor maximaal 25 personen die kunnen worden opgehaald en thuis gebracht. Het diner wordt mede mogelijk gemaakt door donaties van o.a. de gemeente Horst aan de Maas en de Rabobank. Van deelnemers wordt een kleine bijdrage van 7,50 euro per persoon gevraagd om de kosten te dekken.
 
Sfeervol programma
 
De organiserende dames bieden een sfeervol programma met live muziek en een kerstverhaal, en zelfs de kerstman die even langs komt. Deelnemers zijn welkom vanaf 10.30 uur en het programma zal rond 17.00 uur worden afgerond. Bent of ken jij iemand die op beide kerstdagen alleen zal zijn en die graag wil aanschuiven? Geef naam, adres en telefoonnummer door via onderstaande contactgegevens en je krijgt vanuit de organisatie een persoonlijke uitnodiging.
 
Kerstdiner “Eet mee“
Jeanne Kortooms,
06-22991347
chritjeanne@home.nl