Leverancier van duurzame energieoplossingen, CMS Energiesystemen uit Horst, neemt elektrotechnisch installatiebedrijf Ewalds in Baarlo over. Op de website van het Horster bedrijf is te lezen dat de twee bedrijven hun krachten gaan bundelen.

CMS Energiesystemen, leverancier van duurzame energieoplossingen zoals zonnepanelen, breidt met deze overname zijn installatie-capaciteit uit. En Ewalds zet zijn duurzame ambities kracht bij met deze stap. 

Groei

Peter Feijen, commercieel directeur CMS Energiesystemen, geeft aan dat de vraag naar zonnestroominstallaties en andere duurzame energieoplossingen de afgelopen jaren sterk is gegroeid. Hij verwacht dat deze groei zich doorzet en dat het opslaan en managen van groene energie hierbij steeds belangrijker wordt. Sinds 2020 biedt CMS, naast zonnestroominstallaties, ook laadsystemen voor elektrische voertuigen aan voor de particuliere, zakelijke en publieke markt. “De belangrijkste reden om Ewalds Electro Installaties over te nemen is dan ook om onze installatiecapaciteit te vergroten”, aldus Feijen. “Met Ewalds uit Baarlo hebben we een deskundige partij uit de regio gevonden met gedegen kennis op elektrotechnisch gebied.” 

Pensioen

De leiding van Ewalds Electro Installaties wordt overgenomen door CMS Energiesystemen en Twan Hovens zal zitting nemen in het managementteam van CMS Energiesystemen. Chris Hovens gaat genieten van een welverdiend pensioen.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com