Bistro Beej Ôs uit Horst heeft haar deuren definitief gesloten. De uitbaters, Tieske van Berloo en Ferdy Hermans vertrekken eind dit jaar naar Oostenrijk om daar aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Beide runden de Franse bistro aan de weltersweide ruim drie jaar lang en hebben op woensdag 14 oktober de deuren gesloten.
 
Pension
 
‘’In deze toch wel onzekere tijd hebben we een hele leuke uitdaging aangeboden gekregen in Oostenrijk en we hebben eindelijk de knoop doorgehakt. We hebben de kans gekregen om een jaar in een hotel mee te draaien, uiteraard met alle regels en wetgeving die gelden in dat land. De uiteindelijke droom is natuurlijk ons eigen pension. Maar we willen ons wel goed voorbereiden en dus inburgeren voordat we we hiermee beginnen. Heel spannend, maar we hebben er veel zin in’’, aldus Ferdy.
 
Dinerbox
 
Ondanks Bistro Beej Ôs nu gesloten is, kunnen mensen nog wel vier weekenden een Dinerbox bestellen. Ferdy: ’’Hiermee kunnen ze onze restaurantervaring thuis beleven oftewel “thuis uit eten” wij treffen de voorbereidingen voor een 4 gangendiner en verpakken dit samen met wat leuke persoonlijke accessoires in de box. Met behulp van een duidelijke handleiding en instructiefilmpjes maken de mensen hun eigen diner thuis af’’.