Dankzij vrijwilligers van Wensambulance Limburg kon Jos Peeters uit Horst onlangs toch naar het huwelijk van zijn dochter Milou. De organisatie liet die wens van Jos in vervulling gaan, zodat het een een onvergetelijke dag voor hem en zijn familie is geworden.

Wens

Milou Peeters stapte op 8 oktober in het huwelijksbootje met haar grote liefde Dennis van Asten. De vader van Mliou, Jos Peeters was ernstig ziek, en verbleef op dat moment in ziekenhuis Viecuri in Venlo. Zijn grote wens was om de bruiloft van zijn dochter mee te kunnen maken. In verband met zijn ziekte was de bruiloft, met medewerking van diverse partijen, naar voren gehaald.  Aangezien de toestand van Jos verder verslechterde had de neuroloog de familie geadviseerd om de Wensambulance te vragen. Op deze wijze kon Jos liggend worden vervoerd en indien nodig van de brancard gebruik maken. 

Onvergetelijk dag 

Zo kon hij thuis de voorbereidingen voor de trouwpartij, die na de middag plaats vond, van nabij meemaken. Na de middag heeft Jos dochter Milou bij de trouwlocatie Kasteel Huys ter Horst, naar binnen begeleid. Het was een zeer indrukwekkende plechtigheid. Na de groepsfoto werd het feest in kleine kring voortgezet bij Graaf ter Horst waar ze samen hebben genoten van een heerlijk diner. Jos heeft samen met zijn gezin, familie, en genodigden een onvergetelijk dag gehad.

Overleden

Jos Peeters is op 19 oktober, elf dagen na de bruiloft van zijn dochter, op 59-jarige leeftijd overleden. Hij was sinds 2013 voorzitter van carnavalsvereniging D’n Tuutekop in Hegelsom, en ruim 20 jaar kartrekker van de jaarlijkse zittingsavonden. Uit waardering en dank voor deze staat van dienst is Jos op donderdag 15 oktober jl. nog onderscheiden met de Verzilverde Orde van Verdienste. 

(Foto’s: Wensambulance Limburg)