Foto: FyFit

Per 1 september zal Gezondheidscentrum Grubbenvorst overgenomen worden door FyFit Fysiotherapie. Hiermee worden de krachten en kennis gebundeld in Grubbenvorst. 
 
Door de samenvoeging ontstaat er meer ruimte om het huidige zorgaanbod uit te breiden. De meeste fysiotherapeutische zorg wordt verplaatst naar de locatie op de Kloosterstraat bij Gezondheidscentrum Grubbenvorst. Dat zal de hoofdlocatie van de fysiotherapie worden. 

Revalidatie 

Bij de locatie op de Mercuriusweg is ook iedere dag een fysiotherapeut aanwezig. Hier zal de nieuwe organisatie zich meer richten op de (sport)revalidatie en fitness.

Weinig veranderen

Voor de patiënten zal er weinig veranderen. In de meeste gevallen houden de patiënten de huidige fysiotherapeut. Enkel de locatie waar de behandeling plaatsvindt, kan wijzigen. Dit wordt aangegeven tijdens het maken van de afspraak.  
 
Het Gezondheidscentrum Grubbenvorst zal eerst worden verbouwd. Tijdens de verbouwing gaan de behandelingen op deze locatie gewoon door. De verwachting is dat de uitbreiding van behandelruimtes in september klaar is. 
 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com