Singer-songwriter Chris Verheijen, alias Christopher Green,  heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd ‘Marie’. Het blijft echter niet bij alleen een lied. De zanger uit Broekhuizenvorst lanceert ook een prachtige videoclip die is gemaakt door documentairemaker en goede vriend Ruud Lenssen uit Horst en zijn eigen nichtje Nikki Truijen uit Lottum.
 
Sporen verdient
 
 
Chris woont momenteel in Tilburg en heeft al sinds 2013 zijn sporen verdient in de muziekwereld. Velen kennen hem van ‘De Beste Singer/Songwriter’ van Giel Beelen, het winnen van Nu of Nooit, waardoor hij met zijn band Pinkpop mocht openen, of misschien als zanger en songwriter van de band GRAEF. Na het avontuur met deze band vond de zanger het fijn om weer even terug te gaan naar de basis.
 
Crowfunding
 
 
‘’Ik schrijf graag liedjes en ben het afgelopen jaar bezig geweest met het opnemen van een EP ‘Closer’ bestaande uit vier nieuwe liedjes. Voor de clip heb ik Ruud benaderd tijdens een barbecue van onze vriendengroep. Hij wilde graag meewerken, maar dan zou het mooi zijn om te gaan filmen met een Super 8mm camera zodat de video moest aanvoelen als een oude homevideo. Verder heb ik ook mijn zus Olga benaderd om mijn vierjarige nichtje Nikki te casten als ‘Marie’. Dat was spannend, maar ze heeft acteertalenten’’ vertelt Chris. Zingen blijft een grote passie. Via crowdfunding krijgt hij het benodigde geld binnen om onder meer de Ruud, en de overige kosten te betalen.