Zwembaden in Horst aan de Maas zijn weer gestart met zwemlessen aan hun leerlingen. Veilig leren zwemmen is onmisbaar voor kinderen die opgroeien in het waterrijke Nederland. Dankzij Stichting Leergeld Horst aan de Maas kunnen kinderen uit gezinnen rond het bijstandsniveau ook deelnemen aan de reguliere zwemlessen.
 
Bijdrage
 
Lekker zwemmen is ontzettend leuk, gezond en belangrijk om mee te kunnen doen met vriendjes en vriendinnetjes. Goed leren zwemmen is voor veel gezinnen een te grote aanslag op hun portemonnee. Daarom is stichting Leergeld Horst aan de Maas er voor gezinnen met een inkomen rond het bijstandsniveau. Nu de zwemlessen weer zijn gestart kunnen ze ook weer een bijdrage ontvangen voor het volgen van zwemlessen. Leergeld betaalt de zwemlessen rechtstreeks aan de zwemschool.
 
Lidmaatschap
 
Leergeld Horst aan de Maas is er ook voor kosten die gezinnen met een laag inkomen maken voor lidmaatschap aan sportclubs, school(reisjes), dans, muziek, jeugdverenigingen en kindervakantiewerk. De regeling is er voor kinderen van 0 t/m 18 jaar en geldt zeker ook voor werkende ouders en ondernemers met een laag inkomen. Kijk voor meer informatie op www.leergeldhorstaandemaas.nl.
 
 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com