Afgelopen maandag zijn de zes Levenloopbestendige woningen aan de Meister Rongenstraat in America officieel opgeleverd. Een heuglijk moment dat gevierd mag worden.

Samenwerking

Onder toeziend oog van algemeen directeur Bart van Roy, sprak commercieel directeur Geert Martens namens Bouwmij Janssen de aanwezigen toe. Namens de werkgroep Werkgroep Wonen in America gaf Toon van de Ligt aan hoe fijn de samenwerking is verlopen en verder sprak wethouder Rudy Tegels zijn trots uit op het geboekte resultaat in America.

Cheque

Bouwmij Janssen bedankte daarna het dorp voor de fijne samenwerking doormiddel van mooie cheque van 350,00, die werd uitgereikt aan Susan van Boxsel, directrice van Kindcentrum De Wouter. Dit bedrag zal door de school besteed worden aan het schoolplein dat nog enkele investeringen behoeft.

50-jarig huwelijksfeest

Vervolgens werden ook Piet en Fien Derix nog even in het zonnetje gezet. Dit  voor hun aankomend 50-jarig huwelijksfeest dat ze in hun nieuwe huis kunnen gaan vieren. Marco Hesp, werkgroeplid en voorzitter van Dorpsraad America,  bedankte vooral ook Bouwmij Janssen voor de fijne samenwerking en feliciteerde de bewoners en zorgde voor de eerste bloemetjes die in de nieuwe huizen zullen stralen. En na een gezamenlijke toast op de overdracht hadden de bewoners ook nog voor heel wat heerlijke hapjes gezorgd.

(Foto’s: WerkgroepWonen in America)