Aangezien de wandelevenementen in Horst, Sevenum, en Grubbenvorst dit jaar vanwege de corona niet door kunnen gaan, heeft Sport aan de Maas een alternatief bedacht: een virtuele vierdaagse. Van 11 t/m 18 oktober kun je tijdens ‘de Stap & Trap Vierdaagse’ deelnemen aan deze virtuele vierdaagse waarbij je tevens de lokale organisaties een extra stimulans geeft voor volgend jaar.
 
Beweging
 
Samen vier dagen lopen, hardlopen, skaten en fietsen voor onze lokale organisaties. Deelnemers kunnen kiezen uit 2, 5, 10, of 25 kilometer. Je komt niet alleen lekker in beweging, kunt van de omgeving genieten maar je geeft ook iets terug aan de organisatie van de wandeldriedaagse Horst, wandelvierdaagse in Sevenum, of wandelvierdaagse in Grubbenvorst. Omdat zij het dit jaar helaas niet kunnen organiseren willen ze er volgend jaar een extra groot feest van maken.
 
App
 
Met deelname aan de Stap & Trap vierdaagse doneer je automatisch een gedeelte van het 5 euro inschrijfgeld en draag je bij aan de organisatie voor volgend jaar. Door middel van een app kun je zelf een afstand kiezen. Zo kunnen we toch op gepaste afstand van de omgeving genieten. Via de app kun je elkaar live volgen en wellicht voorbij zien wandelen. Kijk voor info en deelname op: https://www.sportaandemaas.nl/kalender/stap-trap-vierdaagse/