Het Natuurlijk Gezond Festival dat eigenlijk op 20 september zou plaatsvinden, gaat dit jaar niet door. Het festival boordevol inspiratie, informatie, verbintenissen en activiteiten, is de voorgaande twee jaren als zeer succesvol, en als gemoedelijk ervaren door zowel de leden als vele bezoekers. De coronacrisis zorgt voor te veel onzekerheid, laat de organisatie weten. Het festival wordt nu doorgeschoven naar zondag 19 september 2021.
 
Volgend jaar
 
‘’Graag hadden we weer, met al onze professionals, een natuurlijke gezondheidservaring willen bieden. De organisatie was al enthousiast gestart met voorbereidingen voor dit jaar. Een extra uitbreiding naar locatie Het Hilkensberg Park was zover geregeld, naast onze vaste plaats in Theetuin de Roode Vennen, beiden in Broekhuizen. Echter onzekerheid en omslachtigheid, heeft ons een pas op de plaats laten maken. Een mooi draaiboek ligt nu klaar voor volgend jaar’’, aldus de organisatie.
 
Koerswijziging
 
Het platform voor natuurlijke gezondheid geeft verder aan achter de schermen hard te werken aan vernieuwing van het logo, huisstijl én de website. Er zal gekozen worden voor een nieuw fris en natuurlijk uiterlijk, wat past bij hun koerswijziging. Met deze nieuwe koers maken ze natuurlijke therapievormen en professionals in de regio beter zichtbaar en vindbaar. Meer info volgt hierover later dit jaar. Kijk voor meer www.natuurlijkgezondnoordlimburg.nl.