Veel toeristen die deze weken een vakantie hebben gepland in Noord-Limburg annuleren de vakantie. Ze twijfelen om naar Limburg op vakantie te komen.

Op dit moment krijgen de toeristische ondernemers in Noord-Limburg veel annuleringen binnen. Dat meldt Visit Noord-Limburg. Vakantiegangers denken dat het gebied niet toegankelijk is vanwege het hoge water. Zo krijgen campings die niet in het rampgebied liggen  veel vragen of ze welkom zijn en of ze dan niet als ramptoerist bestempeld worden. Het antwoord is volgens het toeristisch bureau duidelijk: “Iedereen is welkom!”

Genoeg te doen

Campings en hotels in Noord-Limburg (en in de rest van de provincie) zijn normaal te bereiken en open, zegt Visit Noord-Limburg. Op de speciale pagina https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/zondermaaswater staat meer informatie over de overnachtingsmogelijkheden en bezienswaardigheden. “Denk aan een dagje Toverland of lasergamen bij Taurus. Lekker eten bij één van de restaurantjes die de dorpen rijk zijn. De meeste natuurgebieden zoals nationaal park Maasduinen en de Grote Peel zijn gewoon bereikbaar voor wandelaars en fietsers. Op wat uitzonderingen na, zijn alle bezienswaardigheden geopend”, aldus het toeristenbureau.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com