advertentie

Contact

Nieuws uit Horst aan de Maas is begin 2014 gestart. Dit met doelstelling om de inwoners van Horst aan de Maas op een snelle en efficiënte manier via sociale media van nieuws te voorzien. Sinds november 2019 is de website online gekomen om ook inwoners te bereiken die géén sociale media gebruiken.

De redactie van Nieuws uit Horst aan de Maas bestaat uit 4 nieuwsjunks die elke dag, 7 dagen in de week, bezig zijn met het laatste nieuws uit de gemeente Horst aan de Maas! Heb je een tip voor ons, laat het ons dan weten via info@nieuwsuithorstaandemaas.nl.

Video

Naast geschreven nieuwsberichten, zijn freelancers ook regelmatig op pad met hun camera om videobeelden te maken. Dat kunnen nieuwsreportages zijn, maar ook sfeerimpressies van evenementen.

Mediaproducties

Het is tevens mogelijk om Nieuws uit Horst aan de Maas in te huren voor het maken van mediaproducties. Onze opdrachtgevers zijn onder andere OLS 2019 Sevenum, gemeente Horst aan de Maas en Walk 4 the Roses. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Eigendomsrechten

V&K Nieuwsmedia, waar Nieuws uit Horst aan de Maas onderdeel van uit maakt, is ten alle tijden de rechthebbende over het door haar gemaakte (beeld)materiaal, ongeacht of dit in opdracht is gemaakt of niet. Het (beeld)materiaal blijft eigendom van V&K Nieuwsmedia, tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk anders is overeengekomen. Eventuele vermeldingen van het eigendom (zoals een watermerk) is niet noodzakelijk om aanspraak te kunnen maken op het auteursrecht.

Bij inbreuk op de intellectuele eigendomsrechten van V&K Nieuwsmedia, is V&K Nieuwsmedia gerechtigd, voor haar eigen rekening, in en buiten rechte maatregelen te nemen tot stopzetting van die inbreuk en tot verkrijging van schadevergoeding, voor zover de Auteurswet zulks aan V&K Nieuwsmedia toestaat.

Redactie

Voor nieuwstips: info@nieuwsuithorstaandemaas.nl
Voor adverteren: adverteren@nieuwsuithorstaandemaas.nl of 06-23996834

Nicolay van Kempen – redacteur en mede-eigenaar
06-39858781

Geert Versleijen – redacteur en mede-eigenaar
06-23996834

Christa Kunzeler – redacteur

Raymond Frissen – redacteur

 

Nieuws uit Horst aan de Maas maakt onderdeel uit van V&K Nieuwsmedia, gevestigd te Horst (L)

KvK Roermond: 78116074

BTW: NL861268428B01

 
advertentie
advertentie

advertentie
Powered by Weer1.com