advertentie

Adverteren op nieuwsuithorstaandemaas.nl

Nieuws uit Horst aan de Maas brengt dagelijks het laatste nieuws uit de gemeente Horst aan de Maas via de website, Twitter, Facebook, Instagram en YouTube. Hiermee heeft Nieuws uit Horst aan de Maas het grootste online nieuwsplatform in Horst aan de Maas. Op sociale media worden we gevolgd door ruim 15.000 volgers met een berichtbereik van gemiddeld 35.000 personen. De website heeft gemiddeld 130.000 weergaves per maand. Ideaal om je publiek goed en snel te bereiken!

Op de website www.nieuwsuithorstaandemaas.nl zijn verschillende prominente plaatsen voor een banner mogelijk. Deze banner is klikbaar naar je website. De banner zorgt voor naamsbekendheid en traffic naar je website. 

Medium Rectangle

Een banner in de rechter zijbalk roulerend met andere adverteerders
Formaat: 300×250
Prijs per maand: € 199,-
Voorbeeld:

advertentie

Leaderboard

Een banner over de hele breedte van de website
Formaat: 728×90
Prijs per maand: € 349,-
Voorbeeld:

advertentie

Advertorial

We zorgen dat je bedrijf of organisatie onder de aandacht komt op ons platform. We schrijven in samenspraak met jou een artikel waarin we jouw bedrijf, organisatie of evenement promoten. Het artikel wordt voorzien van (door jezelf aangeleverde) foto’s en wordt geplaatst op onze website en sociale media. Ook komt er een klikbare link naar je website of sociale media. Dat is weer goed voor de positionering van je bedrijf in Google.
Prijs: € 249,-

Inhuur fotograaf

Voor je activiteit of evenement is het mogelijk om een professionele fotograaf van Nieuws uit Horst aan de Maas in te huren* voor je eigen website en social media. De gemaakte foto’s zullen ook gebruikt worden voor een redactioneel artikel op ons nieuwsplatform.

Video

Het is tevens mogelijk om Nieuws uit Horst aan de Maas in te huren* voor het maken van mediaproducties, te denken aan live streams, videoverslag van je evenement of promotievideo voor je bedrijf.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere OLS 2019 Sevenum, gemeente Horst aan de Maas, carnavalsvereniging D’n Dreumel en Walk 4 the Roses.

*Voor meer informatie en prijsopgave kun je een mail sturen naar adverteren@nieuwsuithorstaandemaas.nl of bellen met 06-23996834.

Prijzen exclusief BTW.

advertentie
advertentie
advertentie

Powered by Weer1.com
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com